Evan Peters

BİLETİNİ AL

American Horror Story adındaki televizyon programıyla tanınır. Michelle Peters ve Andrew Peters adlı iki kardeşi vardır. Ebeveynleri Julie Peters ve Phil Peters'tır. Dizi, Mini Dizi veya Televizyon Filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Satellite Ödülü 'ne sahiptir.
 
Evan Peters, 2011'de, American Horror Story: Murder House'da rolü olan Tate Langdon karakteri sayesinde oldukça dikkat çekti. Tate, sorunları olan bir gençti. Bu rolünde olan başarısı, ona birçok hayran getirmekle birlikte, yeni projelerde çalışabilme imkanı da sundu. 2012'de, American Horror Story'nin 2. sezonu olan, Asylum'da, Kit Walker, 2013'te, 3. sezonda Kyle Spencer, 2014'te, 4. sezonda Jimmy Darling ve 5. sezonda James March rolleri ile seyircinin karşısına çıktı.
 
Filmografi

2004 Clipping Adam Adam Sheppard
2004 Sleepover Russel "SpongeBob" Hayes
2007 Bir Amerikan Suçu (An American Crime) Ricky Hobbs
2007 Mama's Boy Keith Uncredited
2008 Remarkable Power Ross
2008 Gardens of the Night Brian / Rachel
2008 Never Back Down Max Cooperman
2010 Kick-Ass Todd
2011 Never Back Down 2: The Beatdown Max Cooperman
2011 The Good Doctor Donny Nixon
2012 Adult World Alex
2014 Truck Stop Charles
2014 X-Men: Days of Future Past Pietro Maximoff / Quicksilver
2015 Safelight Charles
2016 X-Men: Apocalypse Pietro Maximoff / Quicksilver

E-bültenimize abone olun etkinlikleri kaçırmayın!